Recenze piva „Gambrinus Nepasterizovaný“
Znalec Moro
30.1.2014Gambrinus Nepasterizovaný
Pivní Sklepy Opava
Mnoho kvasnic, mnoho vody - nevydařený pokus a o dobré pivo.
Štamgast Pete69
5.3.2017Gambrinus Nepasterizovaný
Nepasterizovaný bráška G10 je daleko chutnější a plnější. zachovává si příjemně chlebovitou chuť a má říz.. stále je to ale desítka.. co pivo, to návštěva toalety. U gamrbrinusu to tak mám extrémně.
Štamgast Kvicala
16.8.2014Gambrinus Nepasterizovaný
Pod Košem, Pardubice
Pro mě celkem pozitivní překvapení, oproti výrazně nepitelné a zdegenerované klasické 10 určitě pokrok. Je vidět, že soudruzi z Urquellu už si uvědomili, že jim ujíždí vlak, a nabízet něco, co už ostatní dávno překonali, nejde donekonečna.
Zaplaťpánbůh za tu konkurenci na našem pivním trhu...G 10 nepaster se už celkem dá, i když pochopitelně v nouzi a jako poslední záchrana.
Zaplaťpánbůh za tu konkurenci na našem pivním trhu...G 10 nepaster se už celkem dá, i když pochopitelně v nouzi a jako poslední záchrana.
Štamgast Ludekk
2.9.2014Gambrinus Nepasterizovaný
Rafanda Kaplice
Nepasterizované Géčko doplácí na klesající pověst svého staršího bratra. Proti klasické vodnaté desítce nabízí o něco výraznější chuť. Pokud ponoříte nos dostatečně hluboko do sklenice, ucítíte i dobrou pivní vůni. Ta se zdá při běžném napití málo výrazná, stejně jako barva. Rozhodně se to pivo dá pít, není to žádný bolehlav nebo projímadlo. Točí do 0,4 l sklenic, proto si trochu oproti klasickému půllitru připlatíte. A celkové hodnocení? Stojí za ochutnání jako malé auto - doveze, ale neokouzlí.
Štamgast bulganin
6.12.2015Gambrinus Nepasterizovaný
Toto pivo trochu doplácí na to, že je všude, a to i v provozovnách, které mají lví podíl na tom, s jakou pověstí se Gambrinus potýká. Ale pokud je vše takové, jak má být, dostanete dobré pivo s přirozenou chutí, nad kterým se opravdu nikdo ošívat nemusí, ba nezřídka, pokud se opravdu těšíte, jde o zážitek velmi příjemný.
Štamgast Brabi
13.3.2015Gambrinus Nepasterizovaný
Ústí nad Labem - Sportbar Krijcos
Tak oproti klasické nepitelné, vodnaté a hnusné desítce, G 10° nepasterizovný mě hodně překvapil. Kolikrát si ho dám po fotbálku a úplně tam klouže samo. Sice ho točí do 0,4 půllitrů, ale zase je pod 20 Kč. Což jde. Skvěle zažene žízeň, osvěží. Má světlejší barvu. Chuť plnou živitn. Jsou cítit lehce kvasnice, není to samá voda. Desítku moc nepiji, ale když jsem v ÚL, tak si nepasterizovanou 10 rád na žízeň dám.
Štamgast Gedeon
24.9.2015Gambrinus Nepasterizovaný
Na Nepaster nedám dopustit, v dobré hospodě a dobře načepované je to přesně to, co od "desítky" chci.
Host az***am.cz
2.8.2014Gambrinus Nepasterizovaný
GAMBRINUSU FANDIM, ALE JE TREBA SI PRIZNAT, ZE TOTO SE JIM MOC NEVYDARILO A NEJVIC ME MUZE ROZCILIT, KDYZ MAM CHUT NA KLASICKOU 10, JE VEDRO A V HOSPODE, KAM CHODIM CELY ZIVOT MI JI UZ NENABIDNOU A NAMISTO TOHO MI NUTI PIT "NOVOU LEPSI 10". NEMUZU VERIT SVYM USIM A UTIKAM PRYC, TAM KDE MAJI D O B R Y PIVO!
Host nc***am.cz
6.1.2014Gambrinus Nepasterizovaný
Živější a pitelnější varianta klasického Géčka, ale jinak žádná hitparáda, na piva z minipivovarů to nemá.
Přidat názor
Zde se můžete podělit o svůj názor na chuť, vůni, charakteristiku a vůbec celkové hodnocení tohoto piva.
Podívejte se, jak by měl vypadat obrázek piva a jak naopak ne.
Nahráváme pouze obrázky, jichž jsme autory!Tedy nikoliv obrázky piv převzaté z jiných webů atd. | |
V pořádkuPůllitr vyfocen těsně po načepování, je celý, správně barevný, není pootočený a zabírá naprostou většinu obrázku. | |
V pořádkuPůllitr vyfocen i s lahví, těsně po přelití, je celý, správně barevný, není pootočený a zabírá naprostou většinu obrázku. | |
Není v pořádkuObrázek je vyfocen za špatného světla, takže není jasná barva piva; navíc půllitr není uprostřed. | |
Není v pořádkuPůllitr není uprostřed a není celý. | |
Není v pořádkuObrázek je pootočen a půllitr na něm není celý. | |
Není v pořádkuPůllitr je vyfocen z příliš velké dálky a navíc je nakloněný. | |
Není v pořádkuKamarády máme rádi, nicméně tento web je atlasem piv, nikoliv kamarádů (či jiných nesouvisejících objektů). |